mandag den 19. oktober 2015

Kylling og Nudler i wok

Jeg har længe haft en wok, men har ikke direkte prøvet at lavet nogle mad der mindet om mad man burde lave i en wok, kun en dansk udgave.
Jeg har aldrig lavet mad med kokos mælk i, men i går var første gang, og det blev virkelig godt.
Det jeg lavet var med kylling og grønsager.
Jeg brugte kylling, gulerødder, porre, løg, man kunne putte flere grønsager i, men jeg stoppede der, så kom jeg en dåse kokos mælk i, cirka to dl vand og krydderier.
Jeg startede med at stege løg og kylling, så kom der porre og gulerødder i, en enkelt bulionterning, efter lidt tid kom der kokos mælk, vand og tamari i, men for at give noget mere smag, kom jeg paprika, salt og peber i, ikke meget men lille smugle.
Imens det stod og simret, så blev nudlerene kogte, så var maden klar, det smagte vildt godt, det er helt klart en ret jeg vil gøre mere i, også fordi når jeg normalt laver kylling på den måde, så er det med fløde og uden tamari, hvilket jo er mere usundt end dette.
En sundere ret og så smager den godt, så det er jo en god ordning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar