onsdag den 14. oktober 2015

Simone og hendes kommentar

Var i Bygholm park i mandags og gå, havde en fantastisk oplevelse, normalt kan jeg ikke lide når folk kommentere på min vægt, men nogle gange er det bare helt i orden, spichelt når det kommer frem på en helt kær måde.

Da jeg er på vej tilbage til bilen møder jeg fire årig Simone og hendes farmor Tove, som går og leder efter kastanjer, falder i snak med dem, ender med at hjælpe dem med at lede i tyve minutter. 

Simone kom med nogle skønne bemærkninger, hun spurgte hvorfor jeg lavet en bestemt lyd, så forklaret jeg at det var fordi det er min vejrtrækning, så vil hun vide hvorfor jeg trækker vejret, så forklare jeg hende det, så gik der højest et minut så siger hun at det er Kedeligt.
Så det er åbenbart kedelig at trække vejret.

Så siger hun på et tidspunkt "Du er tyk, fordi du har spist for meget."
Jeg siger "Ja, det er rigtigt."
Hun siger så "Det er ikke at mobbe, for jeg siger det ikke tit."
Jeg kunne ikke lade være med at more mig over det, for det var så pænt sagt, første gang jeg møder hende og så bliver det sagt, jeg har aldrig hørt et barn komme med så godt et svar, spichelt når barnet kun er fire år.
Det er bare et bevis på at Simone har fået afvide at det ikke er i orden at mobbe, men også fået en forklaring på, hvorfor nogle mennesker er overvægtig, hvor hun dog var kær.

Hun sagde også på et tidspunkt, at jeg var stærk, for det kunne hun se på mine arme, ifølge Simone var hende farmor ikke stærk.

God oplevelse for mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar