tirsdag den 29. december 2015

Årstiderne

Året der består af fire årstider, alle har deres årstider de kan lide, jeg synes, at der er noget godt ved alle årstider, men der er også noget dårligt ved alle årstider.

Forår:

Det gode: Det første rigtige varme kommer, hvor man let kan komme i haven, tingene springer ud og man føler sig mere fri, man får mere glæde og føler at man kan så meget.
Det er som om at man liver op og er klar til at erobre verden, det er som man får mere overskud og kan klare at være sammen med flere mennesker.

Det dårlige: Fordi solen og varmen begynder at komme frem, så er der måske flere der gerne vil være sammen med en, så pludselig kan man måske ikke have tid nok til nyde vejret.
Man glemmer måske også at være taknemlig for vejret, fordi man måske skal noget de dage hvor vejret er godt, så når man endelig har fri og tid til at nyde vejret, så regner det, så i stedet for at nyde vejret som det er, så kan man måske godt blive lidt trist over det.

Sommer:

Det gode: Man kan bruge meget mere tid ude, der er flere der gerne vil med ud og bade, grill og hygge, blomsterne skyder meget frem og man kan da ikke andet end at elske det.
Det kan godt være at det regner ind imellem, men det kan nu være skønt, for det kan give noget friskhed til det ellers varme vejr.

Det dårlige: Det lumre vejr, det bliver tit for varmt for mig, så det bliver tit så varmt at sveden havler af en, hvilket er træls, men man sover dårligt om natten fordi det er for varmt, når det regner så kommer der denne fugtig varme, hvilket ikke er tid at holde ud.

Efterår:

Det gode: Jeg elsker farverne i de forskellige træer og buske, det pifter det ellers til tider triste vejr op, men farverne er nu skønne.
Hvis man giver det en chance, så er der også en del dage med solskin, hvilket er dejligt når det er, så skal man også huske at nyde det.
Jeg synes faktisk også, at der er noget hyggeligt over regn i efteråret, for det giver en del hygge, hvis man husker at benytter det.
Det gode ved efteråret er også at det begynder at blive køligt igen, hvilket er skønt, for så får man nærmest en ny energi til at gøre en masse.

Det dårlige: Der kan være for mange dage med varme efter min mening, men samtidig så gør det heller ikke noget.
Selv om jeg nyder regn vejret, så kan det gå hen og blive for meget.

Vinter:

Det gode: Det første sne der falder ned, hvis der altså kommer noget. Hvis solen kommer, så nyder man det endnu mere. I det at det regner meget eller vejret er gråt, så benytter man det mere til hyggeligt inddøres sammenvær.
Det kolde vejr er dejligt, for når vinteren så er over, så er forårs varme pludseligt endnu dejligere.

Det dårlige: Vejret kan godt gøre at man bliver noget trist, at andre også bliver mere triste, energien mangler også til tider.Ingen kommentarer:

Send en kommentar