torsdag den 24. december 2015

Juleaften

Jeg vil ikke have at dette indlæg skal være negativ, men for mig er julen/december blevet en måned hvor alle er mere sure og der er flere skænderier end normal, alt virker psykisk hårdt, så det gælder bare om at komme igennem måneden uden de helt stor psykiske nederlag.

Når det så er sagt, så vil jeg fortælle om hvordan julehygge er for mig, for man kan jo ikke helt undgå noget der såre en, men det gælder om at være sammen, ingen onde kommentar, ingen er vrede, alle er med på at gøre noget de ellers ikke vil bare for hyggen skyld.

Når jeg kigger tilbage på min barndom, så var det bedste jeg vidste på dette tidspunkt af året, var når sneen falder, hvor man sad om morgen og hørte radio, for at finde ud af om skolen holde lukket på grund af sneen, så man kunne få en dag der hjemme i sneen.
De dage hvor man så havde været i skole, så kom man nogle gange hjem til hjemmelavet æbleskiver eller vafler, hvor efter man kunne løbe ud og leget i sneen igen.
Nogle gange stod man om aften og kiggede på stjerner, om morgen i december hvor man stod op til sin "Julemand" med gave.
Folk kunne stadig være sure, men slet ikke i sammen omfang nu, det er som om at hyggen var helt anden den gang, for nu til dages gælder det bare om at gøre det man selv vil, hvilket er lidt trist, for tænk hvis man kunne komme til at hygge sig, hvis man bare giver tingene en chance.
Man kan jo prøve at lade være med at give udtryk for sin negativitet, selv den mindste kan jo ødelægge stemningen, husk at det kan jo være at der er andre der hygger sig, så ødelæg det ikke for andre, så gem det hellere til en anden gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar