torsdag den 14. januar 2016

Theboller med Majsmel og Soyamel

Da jeg gerne vil bage nogle boller, men samtidig gør dem sundere, så fandt jeg en opskrift på Theboller inde på Alletiders kogebog (http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=11335), den tog jeg så udgangspunkt i.
I den opskrift skal der bruges 500 gram hvedemel, jeg vil gerne have skiftet det hele ud med kamutmel, men havde svært ved at finde det i nogle butikker, så valgte der imod at tage 250 gram hvedemel, 125 gram majsmel og 125 gram soyamel.
Så de blev sundere på den måde, jeg fulgte opskriften, som den står på hjemmesiden, men istedet for at hælde hvedemelet i først, så kom majsmel og soyamel i først, derefter kom hvedemelet i.
I følge opskriften skulle der kardemomme i dejen, men har jeg ikke puttet i.
Jeg penslet bollerne med æg inden de skulle ind i ovnen.

Dejen hvor der kun er Majsmel og Soyamel, altså sammen med alt de andre ting, dog uden hvedemel.
Her er så dejen da alt er blandet sammen, hvor hvedemelet også er kommet i dejen.
Så skal bollerne hæve.
Så er bollerne færdige.
Så er bollerne færdige.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar