fredag den 5. februar 2016

Fortælle

Nogle gange har jeg virkelig meget behov for at fortælle en masse ting, men jeg ved ikke altid hvad, det lyder dumt, for man burde da altid vide hvad man vil fortælle, men det er som om jeg gerne vil snakke med andre, men jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til dem.
Jeg har en frygt for, at det jeg har at sige, ikke er godt nok eller er ligegyldig, så tit vil jeg så gerne fortælle en masse ting, men alligevel ikke.
Der er dage eller øjeblikke hvor jeg så gerne vil fortælle andre om hvad der sker i mit liv, men samtidig føler jeg, at der ikke sker noget spændende i mit liv, at det der sker er kedeligt eller at jeg ikke skal belaste andre med mine problemer.
Så i perioder tager jeg mig selv i at være meget stille og lukke meget af over for andre, fordi jeg føler, at andre er bedre fortjent, at det er bedre at andre slipper for alle mine ting, alt mit ligegyldig snakken.
Men øver mig virkelig på at blive bedre til at snakke med andre, men det går ikke altid særligt godt, jeg kan snakke med mange forskellige mennesker, men har svært ved at snakke med dem der betyder noget for mig, fordi jeg tit føler at jeg ikke er klog nok til at sige noget i deres selskab.
Hvor jeg bare skal lærer mig selv, at jeg er god nok, at det er ligegyldigt hvor meget jeg ved eller ikke ved, men det er godt nok svært, det er en ond cirkel der skal brydes.
Vi har alle noget godt at bidrage med, men det er et spøgersmål om at finde det frem og bruge det på de rette tidspunkter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar