onsdag den 17. februar 2016

Slotsruiner

Jeg elsker at tage ud og se forskellige ting i det danske land, der er så mange ting som folk ikke tænker over at der er der, nogle steder bliver der reklameret meget op, men andre ting bliver ikke, jeg håber, at jeg i år kan komme ud og se nogle af alle de Ruiner der er rundt om i Danmark.
Da jeg i 2012 var på Bornholm så jeg både Hammerhus og en Kirkeruin, men mange af de andre steder der ligger rundt omkring i Danmark har jeg ikke set, hvad jeg kan huske, jeg ved at jeg har været oppe og se den på Kalø, men kun på afstand aldrig helt der ude.
Jeg vil derfor prøve at komme rundt og se nogle af alle dem der er, jeg har fundet nogle af dem, som jeg gerne vil ud og se her, men hvis der er nogle jeg ikke har fået med, så fortæl mig det endelig, så kan jeg tilføre dem, så jeg måske også kan få set dem.
Min mor og jeg har snakkede om at tage en tur til Sverige og Norge, men jeg ved ikke om det bliver til noget, men hvis det gør, så kom da endelig med Ruiner som man skal se der oppe også, men også gerne andre steder som man bare skal se når man er i Sverige og Norge.

Sjælland og Lolland
Asserbo: http://www.visitnordsjaelland.dk/danmark/asserbo-slotsruin-gdk619198
Søborg: http://www.visitnordsjaelland.dk/danmark/soborg-slotsruin-gdk619357
Gurre: http://www.visitnordsjaelland.dk/danmark/gurre-slotsruin-gdk621157
Aldershvile: https://da.wikipedia.org/wiki/Aldershvile og http://www.dn.dk/Default.aspx?ID=2559
Bønnet: http://www.visitlolland-falster.dk/danmark/bonnet-slotsruin-gdk738134 og http://www.spor.dk/Sporene/Sjaelland/Bonnet_slotsruin.aspx
Slagelse: https://www.tripadvisor.dk/Attraction_Review-g230035-d4419759-Reviews-Antvorskov_Kloster_og_Slotsruin-Slagelse_West_Zealand_Zealand.html


Jylland
Egholm: http://www.rebildporten.dk/danmark/egholm-slotsruin-gdk679373
Kalø: https://da.wikipedia.org/wiki/Kal%C3%B8_Slotsruin#Ejere_af_Kal.C3.B8
Trøjborg: https://da.wikipedia.org/wiki/Tr%C3%B8jborg_Slotsruin
Grøngård: http://www.visitdenmark.dk/da/danmark/grongaard-slotsruinhertug-hans-jagtslot-gdk610821Ingen kommentarer:

Send en kommentar