søndag den 20. marts 2016

Kalø Slotsruin

I forgås var jeg en tur oppe ved Kalø Slotsruin, solen var oppe på himlen, det var lunt, der var andre mennesker, men ikke mange andre mennesker, så det var skønt at være der, var der faktisk i langt tid, for havde god tid, så tog det bare stille og roligt frem og tilbage.
Det jeg nok mangler var nogle bord og bænke, ikke inde i selve slotruinen, men udenfor på det stykke imellem stien og broen, hvor man kunne sætte sig med madpakker, for vejret var så godt, at man på en måde fik lyst til at sidde og spise sin madpakke, men der var ingen steder sådan rigtigt at sidde.
Jeg tænker også, at den brosten sti der var der ud, var noget dårligt at gå på, tænk hvis der kommer nogle ældre mennesker og gerne vil der ud, men ikke kan komme der ud, fordi de er afhængig af deres rollator, men så kan de ikke komme let der ud, da stien er dårlig.
Men hvis de endelig kommer der ud, så trænger de måske til et hvil, men der er ingen steder at sidde, det er jo ikke alle ældre mennesker og dårlig gående mennesker der har rollator, så der kunne det være godt hvis der var nogle bænke under vejs og der ude til dem, og til andre der bare gerne vil sidde og nyde naturen og vejret.
Jeg har mange gange været oppe ved Kalø, men aldrig gået ud til slotsruinen, så en ting der overraskede mig var at der var en trappe i tårnet, for på en måde var det jo ikke rimeligt at bygge en trappe der ikke høre sig til, men samtidig synes jeg at det var godt at komme op og se ud over det hele der oppe fra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar