fredag den 11. marts 2016

Træning

Nu har jeg i over et halvt år været til træning tre gange om ugen, næsten hver uge, det er kun få gange at jeg ikke har været afsted.
Jeg har døjet med nogle smerter i mit venstre knæ, men for nogle uger siden væltede jeg i en weekend, så jeg havde fået ondt i højre side af ryggen, hvilket begge dele har givet nogle problemer med træning, for jeg har ikke kunne klare helt så meget.
Men jeg har stadig træning, jeg har presset mig selv på maskinerne, frem for at tage det med ro, i nogle uger har jeg taget det med lidt mere med ro, jeg har stadigvæk trænet, men har ikke gjort helt så hårdt.

Så da jeg ikke kunne presse mig selv på nogle punkter, så har jeg presset mig selv på andre punkter i det fysiske, hvilket har gjort at jeg har haft nogle oplevelser, hvor jeg overraskede mig selv.
I onsdags kom jeg op på 200 kg på ben pres maskinen, selv om knæet har givet problemer, så var det ikke særlig galt på den maskine, når jeg har kæmpet mig op fra 160 kg til 200 kg på halvanden måned, hvor jeg kun har været inde og styrketræne to gange om ugen.
Så er det alligevel godt klaret, nu er jeg så der, hvor jeg ikke kan sætte den maskine længere op, da 200 kg er det højeste, nu skal der ændres på antal, jeg tog 2 gange 10, da jeg startede med at styrke træne den 19 august var ben pres på 90 kg, så stolt kan jeg da godt være.
Der ud over så har jeg styrke trænet ved en maskine, hvor man styrker det øverste af ryggen, der er jeg siden uge 7 steget fra 65 kg og op til 80 kg i onsdags, så der sker noget i det træning.
Ved lower back har jeg trænet mig til maskines Maks vægt, som er 95 kg, så i mange uger har jeg nu arbejdet med hvor mange gentagelser.

Så der sker noget på maskinerne, jeg overrasker mig selv ind i mellem, hvor jeg prøver at minde mig selv om at det er godt det jeg gør, men det er mega svært, for jeg tænker hele tiden at det kunne gøres bedre, frem for at være stolt over det jeg har gjort.

Der ud over har jeg nogle øvelser, som jeg laver ind i mellem, det er nogle maveøvelser på bold og måtte, men også planken, jeg er så stolt over at jeg kan lave planken, for det havde jeg aldrig troede, at jeg kunne som overvægtigt.

Så er der nok nogle der tænker, hvordan det så går med mig på løbebåndet, der vil jeg bare sige, at jeg har taget det lidt med ro, på grund af mit knæ, men jeg udfordre mig selv på mange punkter alligevel.
For jeg kan foreksempel ikke lide at være på løbebåndet og høre musik via mobil/mp3, så det er jeg begyndt at gøre, så jeg kan øve mig på at kunne komme over den grænse, men samtidig mister jeg hele tiden tålmodigheden på løbebåndet, så hvis jeg presser mig selv for hårdt, så mister jeg den den endnu lettere.

Så ligegyldigt, hvordan det går og hvad jeg gør, så kæmper jeg med at være stolt over det jeg gør, for føler hele tiden at jeg skal gøre det bedre, så det er en kæmpe kamp for mig, så jeg tager afsted og får trænet, men minder mig selv om at jeg skal tage det lidt med ro, at det jeg gør er godt nok.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar