fredag den 1. april 2016

Første april = aprilsnar

Jeg hader altid første april, for rigtig mange er så klar på at lave aprilsnar, en gang kunne jeg også godt finde på det, men ingen troede alligevel på mig, så jeg gav op, men kan på en måde godt se det sjove i at gøre det, men kan så i nogle tilfælde også synes at det kan blive for ondskabsfuld.

Det er så galt at jeg faktisk helst ikke vil være sammen med nogle eller snakke/skrive med folk den første april, for der er ingen der skal forsøg at lave aprilsnar på mig, selv i nogle uger op til, der er jeg meget skeptisk over for rigtig mange ting.

Hvor der skal meget til at overbevise mig om at tingene er rigtigt, og hvor det til tider er så galt, at jeg er nød til at be folk om at sige det til mig en gang mere efter den første april, hvis de virkelig mener det, for ellers tror jeg ikke på dem.

Nogle år er jeg meget mere sikker på at jeg er blevet narret end andre år, men jeg er blevet så skeptisk, at jeg faktisk har holdt mig godt uden om i nogle år.

Men jeg tror også, at hvis man selv har travlt med at lave aprilsnar på andre, så bemærker man måske ikke at andre laver det på en selv, kun i nogle tilfælde, men det kommer også an på om man bruger de traditionelle eller laver nogle nye.

De bedste er jo dem der får lavet nogen der passer lige til den person de vil narre, for det er jo næsten kedeligt at lave en aprilsnar på en, hvor joken bare ikke passer til.

Jeg synes også, at der ind imellem kan komme nogle følelser i klemme imellem mennesker når man laver aprilsnar, for det er ikke altid de er så søde, de kan til tider være mega ondskabsfulde de jokes, hvor jeg synes, at hvis man endelig skal lave aprilsnar, så skal man altså huske at de man driller også har følelser og måske ikke synes, at det er lige så sjovt som en selv.

Men jeg tænker også at man skal prøve at fornemme sig frem, om den man laver joken på er i humør til det eller ej, for hvis det går skævt, så skal man lige huske at snakke det igennem bagefter, for det kan godt være et større problem end man lige går og regner med, selv om at joken ikke var ondt ment.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar