lørdag den 30. april 2016

Udfordring og grænser

Når man i flere timer er sammen med tre skønne mennesker og man udfordres i sang, så er der pludselig nogle grænser der bliver tydelige, jeg elsker at synge men synes at det er svært over for andre.
Men jeg synes også at det kan være svært pludselig at sidde i en samtale med nogle, hvor man pludselig har et emne hvor man mest af alt helst ikke vil have at det skal diskuteres men det bliver det alligevel, men man siger ikke selv noget, da man ikke vil være en del af samtalen,  men hvor det bare er blevet grænseoverskridende at blive, men man vil gerne høre hvad der bliver sagt om emnet.
Nogle gange i livet, står man over for nogle udfordringer, hvor man bare ikke ved hvad man skal gøre, fordi på den ene måde vil man gerne, men på den anden måde er det bare så grænse overskidene.
Nogle gange er det godt at blive presset lidt, andre gange skal man bare ikke presses.
For mig er det ind i mellem skønt at blive pressede, så længe jeg kan sige fra når jeg ikke kan mere og det så bliver respekteret, for ellers har man en tendens til at sige fra lidt tidligere end man måske burde, og så ændre man bare slet ikke noget.
Jeg tror at det er godt at overskride grænser, så længe at man husker at have sig selv lidt med i det hele. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar