søndag den 11. juni 2017

Jeg ved det godt

Jeg ved godt at jeg har været meget fraværende her inde det sidste års tid, men jeg tænker ind i mellem på at skulle igang med at skrive igen, men jeg har været træt og mangler energi til meget, men der er også sket så meget i mit liv i det sidste års tid.
Efter første august 2016 har jeg fået stillede nogle nye diagnoser, en primær personlighedsforstyrrelse og en blandet personlighedsforstyrrelse, der efter var jeg til psykoeduktion 16 gange, men så i slutningen af september sker der det at jeg er i en færselsulykke, hvor en køre ind i mig.
Så jeg rammer ind i den foran, min bil er totalt ødelagt, så der var forsikring sag og så skulle jeg finde ny bil samtidig, hvilket var i orden i starten af december.
I november var jeg så til min morfars 100 års fødselsdag på Sjælland, hvilket var en hyggelig dag med familie.
Men selv om at det var skønt at min morfar blev og jeg kort tid efter fik ny bil, så synes jeg på det tidspunkt bare at det hele var hårdt og jeg magtede ikke særlig meget, men den 21 december mister vi så vores hund efter ti år, så det var hårdt, det blev savnet med det samme.
Den første januar fik vi så afvide at min morfar var blevet indlagt på Slagelse sygehus, hvor min mor skynde sig der over den dag og kom hjem igen, den anden januar tog min mor og jeg så der over sammen, men desværre kom vi et kvarter forsent, så der mistet vi min morfar.
Han blev bisat fra Haslev Kirke den 14 januar, hvor min far var med til at bærer kisten, den 26 januar blev min far så hasteindlagt på Århus kommune sygehus, ham mistet vi så den 28 januar klokken 6.15, han blev så begravet fra Voerladegård Kirke den 4 februar.
Så på fem uger cirka har vi mistet en hund og to mennesker, hvilket var/er hårdt, man når til et punkt hvor man bare føler, at man ikke kan klare mere, men har bare lyst til at sætte sig ned og bryde sammen, men samtidig ved man at der er så meget der skal ordnes.
Min far stod normalt for haven, så pludselig skal jeg hjælpe min mor med det, samtidig boede min morfar i egent hus og var store samler, så det skulle også ordnes, samtidig med alt det, så var der mange konflikter i familien, hvilket ikke hjalpe på tingene, det hjælper ikke at der stadig er nogle konflikter.
I slutningen af marts fik min mor så en larbardor hvalp, som kom hun kalder for Soffi, det er så skønt med den glæde som den hund har, for det hjælper på ens humør, for jeg er synes, at det hele er meget hårdt for tiden, men den har en glæde som smitter og den vil gerne snakke med en, hvilket er skønt.
Den er så uskyldig på mange måder og samtidig drillesyg, jeg begyndte februar at lave film og dele på YouTube, der er også nogle film af den, for et er at tage billeder af den, men et andet er at få nogle film af dem, hvilket bare gøre at når man har en dårlig dag og man ikke lige er sammen med den, så kan man lige kigge på de videoer, og så bliver man i bedre humør, det synes jeg, at jeg gør.
Så som du nok kan forstå har der været mange ting, men jeg vil prøve at få lidt mere tid til at skrive og dele ting med dig, så du også kan nyde eller i hvertfald få afvide hvad der sker i mit liv.
Jeg håber, at du vil klikke ind forbi YouTube og følge mig og mine videoer der inde, linket der til er https://www.youtube.com/channel/UCW9omZ_wiXeyJmoAez4pzywIngen kommentarer:

Send en kommentar